O nama

Dobrodošli na naš sajt.

Na pravom ste mestu ukoliko želite jednostavnu kupovinu i da na jednom mestu, a iz svog doma, pronađete sve što vam je potrebno.

Prvenstveno poslujemo u maloprodajnim objektima i kod nas u marketu možete pronaći belu tehniku, male kućne aparate, TV i IT opremu, telefone, alate i sve što vam je potrebno da sredite vašu baštu, dvorište i terasu, vodovodni materijal, elektromaterijal, staklariju i dekoraciju za vaš dom. Posetite i našu poljoprivrednu apoteku koja se nalazi na istoj adresi – Karađorđeva 6 u Koceljevi.

Na ovoj internet stranici ćete pronaći neke od proizvoda, a vremenom ćemo se truditi da taj broj raste i da imate isti ugođaj kao i kad kupujete u našim objektima. Redovno ćete moći i da preuzimate naše kataloge sa raznovrsnim proizvodima.

Misija našeg preduzeća jeste da napredujemo, vremenom proširimo tržište i postanemo prepoznatljiv brend. Želimo da nas prepoznaju kao porodičnu firmu koja sarađuje sa najboljim proizvođačima i za vas pronalazi sve što vam je potrebno za vaš dom, za svakog člana porodice.

Hvala vam što ste izabrali nas! Pištie nam o vašem iskustvu i ukoliko ne pronađete proizvode koji vas interesuju, rado ćemo vam izaći u susret.

PIB:
101398795
Matični broj:

06607225

Broj telefona – market i poljoprivredna apoteka:
015/ 556 – 803
Karađorđeva 6, Koceljeva
Broj telefona – stovarište:
015/ 556 – 087
Luke Lazarevica bb, Koceljeva
E-mail kontakt:
zukvekomerc1@gmail.com
Osoba za kontakt – Zorica Jelić (marketing)
Vlasnik:
Zoran Jelić
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaShop stranica

    Kontakt forma