Način plaćanja i isporuke prilikom internet kupovine

Način plaćanja​

Gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke.

Celokupan iznos narudžbine plaćate prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinski, kuriru na ruke. Molimo Vas da pripremite gotovinski iznos za plaćanje.

Način isporuke

Obaveza pregleda uređaja.

Molimo Vas da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe prijavite vozaču, unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H obratite na broj telefona 015-556-803, ili na mail zukvekomerc1@gmail.com. Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene.

Posebno ističemo da uređaje koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.

Isporuka proizvoda sa statusom „na stanju“ i „kod dobavljača“

Na stranici proizvoda, iznad cene, jasno je naznačeno stanje proizvoda. Ukoliko je proizvod dostupan za kupovinu moguće oznake su „na stanju“ ili „kod dobavljača“.

Poručeni proizvod/proizvodi koji su u trenutku poručivanja imali oznaku „na stanju“ biće vam isporučeni u roku od 7 radnih dana od datuma potvrde porudžbine od strane firme Zukve komerc, dok će za proizvod/proizvode koji su u momentu naručivanja imali oznaku „kod dobavljača” rok isporuke biti 14 radnih dana.

Ukoliko je kupac prilikom jedne kupovine naručio i proizvod/proizvode sa oznakom „na stanju“ kao i proizvod/proizvode „kod dobavljača“ dobiće dva obaveštenja u vezi sa potvrđivanjem porudžbine zbog različitih rokova isporuke. Uz obaveštenje kupcu na imejl će stići i ugovor o prodaji na daljinu, obrazac za odustanak od ugovora i prava i obaveze kupaca.

Isporuka na teritoriji Srbije

  • Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se preko kurirske službe
  • Troškove isporuke snosi kupac i oni iznose 240 RSD
  • Isporuke se vrše beskontaktno jer brinemo o vašem i o našem zdravlju. U skladu sa vanrednim stanjem u državi, a u cilju prevencije, isporuka uređaja vršiće se u narednom periodu do ulaznih vrata kuće odnosno stana. Uređaji se isporučuju ispred ulaznih vrata i po želji primaoca otpakuju i pregledaju na licu mesta.
  • U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 7 radnih dana.
  • Isporuke robe se vrše radnim danima do 16h.
  • Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi za reklamacije prodavnice Zukve komerc na broj telefona 015-556-803.
  • Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije.
  • Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.